Мери-Кейт и Ашли Олсън ---- FOREVER ---- №1

  [BG]   RU   EN  
Мери-Кейт и Ашли Олсън ---- FOREVER ---- №1

 
Рейтинг: 3.00
(453)
Н@чал0
Наградите на МКА
Автографчет@
Торенти
Дискография
Интервюта
Фотосесии
ВръZки
От А до Я
Нова галерия
Снимки на МКА
Фенове на МКА
КалЕндар
Вече имаме и гримове на близначките
Клипчета на МКА
.:.МКА издават и книга.:.
~!Нищо повече за Мери Кейт !~
Анкети
КарTички
Аватари на МКА
Олсън в пресата
От тях за нас
Биография
Домът им
Филмография
МКА като малки
Интересно за МКА
Появи


?~!Модели на Олсънките от Симс 2 _/ Dulstar Форум Пишете им Ашли Мери-Кeйт Чат

Интересно за МКА / Мери-Кейт и Ашли-стил на обличане

Мери-Кейт и Ашли-стил на обличане
22.08.07 18:12

Мери-Кейт и Ашли Олсън са едни от най-обичаните и популярни тийн звезди. И докато те ни гледат от малкият екран, техният стил ще бъде дискутиран повече отколкото как се справят като актриси.Те определено имат усет и стил ,който липсва при много други знаменитости. Вижте как можете да почерпите интересни идеи от тях.

 

1.   Училищна небрежностедно нещо можем да кажем със сигурност за бляскавият стил на Мери-Кейт и Ашли и това е че той е типично колежански което означава НЕБРЕЖНО! Панталони с ниска талия, t-shirt-ки, и обемни чанти.

2.   По магазините – Докато пазаруват, Мери-Кейт и Ашли обичат да носят блейзери, спортни обувки и широки джинси. Всъщност, Ашли често е виждана с една от есенните тенденции при обувките-мокасини .

3.   Малко блясък – Когато близначките се показват на различни мероприятия,те не прекаляват с лъскавият имидж. Класическа черна рокля, закачлив топ и пола, средно високи токове. Перфектният баланс между изстънчеността и блясъка .

4.   Чантата ! – Верни последователки . Небрежни към облеклото, те никога не излизат без някоя от дизайнерските си чантички. Манията на Ашли е нейната плажна чанта "Balenciaga" , която струва близо 1500 долара.

5.   Слънчев ден – Друга запазена марка на Олсънс са големите слънчеви очила. И докато тази тенденция е колкото обичана , толкова и мразена, Мери-Кейт често е виждана с големи заоблени очила.

6.   Винтидж – Момичетата , обикновено носят дрехи, които са открили в магазин за дрехи от преди десетилетия, има няколко големи такива в Ню Йорк. Всъщност Олсънс много харесват този стил, така че ако искате да изглеждате като тях, спрете се в някой магазин second hand.

Съвети :

1.       За да изглеждате като Олсънс, не пренебрегвайте ретро модата.

2.       Класиката. Нещото което ги прави толкова стилни е фактът ,че те залагат на класическите и изчистени линии.

3.       Вземете идеи за вашият личен стил от тях . Щом те харесват Винтидж, вижте дали изглеждате добре и на вас.Не се впускайте сляпо.

4.   Напластяване! Ключът в тази визия е да наслагвате дрехи една върху друга.Ризки, блузи, половери и потничета.Бъдете внемателни обаче,защото не винаги се постига желаният ефект и понякога може да бъде направо смешно.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.077